Valmistamise juhend:
· Eemalda kile vormi ümbert
· Kergita leiba ahjus 50⁰C juures u 40-45 minutit
· Küpseta 200⁰C juures 20-25 min
NB! Soovi korral võib küpsetamise ajaks panna ahju kausi veega või piserdada vett leivale. Läike saamiseks tuleb peale ahjust välja võtmist leiba veega pintseldada aga sel juhul ei teki krõbedat koorikut!
Hind 1.60 €
390g
Koostisosad: rukkijahu (rukkipüül, rukkikroovjahu, punane linnas, valge linnas), köömned 21%, joogivesi, suhkrupeedisiirup, juuretis, suhkur, söögisool 1%
Toitumisalane teave 100 g kohta:
100 g toodet sisaldab keskmiselt:
Realiseerimisaeg: 365 päeva
Säilitamistingimus: -18⁰C
390g
Koostisosad: rukkijahu (rukkipüül, rukkikroovjahu, punane linnas, valge linnas), köömned 21%, joogivesi, suhkrupeedisiirup, juuretis, suhkur, söögisool 1%
Toitumisalane teave 100 g kohta:
100 g toodet sisaldab keskmiselt:
energia | 962 kJ/ 229 kcal |
rasvad | 5 g |
millest küllastunud rasvhapped | 1,1 g |
süsivesikud | 40 g |
millest suhkrud | 3,8 g |
kiudained | 3,2 g |
valgud | 6 g |
sool | 1 g |
Realiseerimisaeg: 365 päeva
Säilitamistingimus: -18⁰C