Küpsetusjuhis:
1. Fritüüris – kuumutada õli temperatuurini 150⁰C - 180⁰C ja fritüüri pirukaid, kuni nad on kuldpruunid
2. Ahjus – aseta pirukad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile 5 cm vahedega ja küpseta 200⁰C juures 20-25 minutit (sõltuvalt ahju tüübist)
NB! Kui soovid, et küpsetusprotsess oleks lühem, siis võta pirukad sügavkülmast välja ja lase neil enne ahjuplaadile või fritüüri asetamist 30 min kuni 2 tundi sulada.
UUS TOODE!
Hind 2.90 €
4 tk/ 400g
Koostisosad: lihatäidis 60% (seahakkliha, riis, porgand, KANAMUNA, sibul, küüslauk, sool, must pipar), NISUJAHU, KANAMUNA, joogivesi, rapsiõli, pärm, suhkur, sool
Toitumisalane teave 100 g kohta:
100 g toodet sisaldab keskmiselt:
Realiseerimisaeg: 365 päeva
Säilitamistingimus: -18°C
Hind 2.90 €
4 tk/ 400g
Koostisosad: lihatäidis 60% (seahakkliha, riis, porgand, KANAMUNA, sibul, küüslauk, sool, must pipar), NISUJAHU, KANAMUNA, joogivesi, rapsiõli, pärm, suhkur, sool
Toitumisalane teave 100 g kohta:
100 g toodet sisaldab keskmiselt:
energia | 1718 kJ/ 409 kcal |
rasvad | 25 g |
millest küllastunud rasvhapped | 13 g |
süsivesikud | 35 g |
millest suhkrud | 4 g |
valgud | 11 g |
sool | 1 g |
Realiseerimisaeg: 365 päeva
Säilitamistingimus: -18°C